Image Image Image Image Image

Om Mace

Mace har sit navn fra krydderiet Muskatblomme (Hindi ”Javitri”) – som også er en ingrediens, der sætter præg i vores retter.

Restauranten Mace

Holdet bag Mace består af erfarne personer.
Restaurantchefen har med sine mange års erfaring indenfor indisk restauration forstået at tilpasse indiske retter med Nordens præferencer.

Chefkokken, der har mere end 10 års erfaring indenfor indisk gastronomi, sammensætter diverse indiske retter med en kombination af gamle traditioner af syd- og nordindiske retter.
I den nordlige del af Indien sætter kød, karryretter og tikkas stor præg i madlavningen – hvorimod vi i den i den sydlige del ser, at retterne hovedsageligt er præget af vegetariske retter og er formentlig de mest velsmagende retter i verden.

Mace Indian Cuisine tilbereder retter fra enhver smag fra Indien – her har du mulighed for at smage de autentiske indiske retter. Maden bliver tilberedt fra bunden, hvorfor det er muligt at frembringe den naturlige smag i maden, og kan tilberedes efter en hver præference.

I sommerperioden vil der være mulighed for udendørsservering, hvor man kan nyde en dejlig kold Mango Lassi (traditionel indisk mangodrik) – som er velegnet til indisk mild krydret mad – kan nyde vejret og kulturen på Frederiksberg med.

Take Away

Mace tilbyder også take-away hver aften – til dem der vil nyde maden der hjemme, og her gives der en rabat på 10 % af bestillingen.
På vores hjemmeside fremgår menukortet, og bestillingen kan ske telefonisk, således vil maden være klar til afhentning.

Event

Skal du afholde et event, tilbyder Mace Indian Cuisine en af de bedste rammer på en location, der er i hjertet af Frederiksberg. Mace kan bookes til adskillige arrangementer, herunder julefrokost, fødselsdagsfester mm. Vores eventmanager står gerne til rådighed og vil tilbyde en ekstraordinær fest, der er tilpasset din budget.

mace_008

mace_009